Српска напредна странка - Srpska napredna stranka, Izbori 2012

Home Конференције за новинаре Kонференције за новинаре Миленко Џелетовић и Бојан Димитријевић - 24.06.2010.

Миленко Џелетовић и Бојан Димитријевић - 24.06.2010.

AddThis Social Bookmark Button
Translation not available

Бојан Димитријевић: Даме и господо новинари, желим да вас позовем на овај скуп који ће се одржати у суботу у хотелу „HOLIDAY IN“. Скуп има симболичан назив „Изађи из кризе, изабери промене“ и има симболичан почетак, а то је у „пет минута до дванаест сати“, којим заправо сугеришемо јавности да је реч о последњем тренутку да се изађе са алтернативним економским програмом за излазак из економске кризе. Скуп је, наравно, страначки, нема никакве сумње, али на скупу ће бити многи професори, многи привредници и представници синдиката који немају формалне везе са странком, међутим који свакако имају критички однос према власти, према економској политици и према резултатима и покушајима да се изађе из кризе. Биће вероватно више од 120 различитих привредника, представника синдиката, професора Универзитета, интелектуалаца и других људи који су на један или други начин, активни у странци и који имају везе са економско-привредном тематиком. Ми ћемо на скупу који има два дела, имати сигурно више од двадесетак говорника и скупу би требало да се обрати и председник странке господин Томислав Николић. Припремићемо и одговарајуће закључке, поруке са скупа, јер ми, пре свега, желимо да чујемо критичке ставове о економској политици и о начину на који се води економија ове земље, а то треба да буде и увод у израду страначког програма током јесени и током наредног периода.
Миленко Џелетовић: Уколико има питања, изволите.
Још једном бих вас позвао на овај скуп, придружујући се речима професора Димитријевића. Биће заиста велики број еминентних стручњака из области економије и професора Универзитета који нису чланови СНС, а који, као и ми, мисле да постоји други економски пут и да постоји алтернатива овом пропалом економском концепту који је тренутно актуелан. Они ће узети озбиљно учешће и у расправи и у предлозима решења и мислим да би било добро, да присуствујете јер ћете много тога моћи да чујете на том Форуму економиста. Хвала на пажњи!

Контакт

Српска напредна странка
Палмира Тољатија 5, III спрат
11070 Нови Београд, Србија
Информације тел: +381 (11) 655-7486;
Извршни одбор тел: +381 (11) 655-7033
Контакт тел за медије: +381 (11) 655-7040
Факс: +381 (11) 655-7491

informativna-sluzba@sns.org.rs;
izvrsni-odbor@sns.org.rs;
pravni-savet@sns.org.rs
ekonomija@sns.org.rs