Саопштења

Ђурић: Савез за Србију је заражен и затрован некултуром и дивљаштвом

САОПШТЕЊЕ ЗА  ЈАВНОСТ / 04.04.2019.

 

МАРКО ЂУРИЋ

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Тајкуни Јеремић и Ђилас и црнокошуљаш Обрадовић, са својим фалангистима и моторним тестерама, никада неће победити пристојну Србију, а њихови екстремисти никада неће бити јачи од стотина хиљада добродушних и вредних људи који политику председника Александра Вучића подржавају зато што су одговорни према својој будућности и будућности своје земље.

Јеремићева најава „радикализације“ протеста опозиције потврђује ко је највећи проповедник насиља у Србији, и каква је намера оних који силом упадају у институције, подижу барикаде на улицама Београда и перманентно у друштву стварају атмосферу конфликта.

Нека се не надају да ће им бити дозвољено да тероришу суграђане, да блокирају институције и саобраћајнице по Србији, или да камионима газе српске полицајце, онако како су то недавно желели да учине усред Београда.

Савез за Србију је заражен и затрован некултуром и дивљаштвом, и ми ћемо и Јеремићу и  Ђиласу и Обрадовићу на сваком кораку показивати да је у нашем друштву много више оних који желе стабилну и просперитетну Србију и власт сачињену од демократски изабраних представника грађана, а не од тајкуна и пробисвета.

Поручујем им још једном да мањини, колико год бучна и агресивна она била, неће бити дозвољено да злоставља пристојну већину, поготово то неће бити дозвољено онима од чијег се лоповлука, немара, незнања и бахатости наш народ и држава дан-данас опорављају.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка