Саопштења

Орлић: Уз Александра Вучића и његову породицу данас стоји цела Србија

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 25.07.2019.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Месецима већ такозвани "савез" Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића и Жељка Веселиновића са својим присталицама непрекидно емитује деструкцију, примитивни простаклук и голу агресију свуда око себе.

Из ровова које су својом сировом мржњом према Александру Вучићу ископали дубоко, испаљују отровне рафале без икаквог гледања, правећи ране и штету свуда око себе.

На упорне позиве да престану са увредама и претњама, позивима на силовање и угрожавање туђих живота, нису се обазирали. На молбе да не дирају туђу децу, да се не иживљавају над туђим породицама, одговарали су једино одвратним смехом и новим нападима.

И успели су да пређу све границе.

Урадили су то одвратним претњама упућеним деци Александра Вучића, саопштили их језиком дивљака који је више звер него људско биће. Ако је све што су радили до сада било тек припрема за овај бестијални чин, јер су рачунали да ће временом народ да огугла на њихово непрекидно насиље и да у овом тренутку неће ни реаговати нико - преварили су се.

Уз Александра Вучића и његову породицу данас стоји цела Србија. Земља пристојних и поносних људи који не пристају да их звери прогоне као плен, који чувају и воле и своју и туђу децу. Са тим људима "савези" мржње и разарања немају заједничко - баш ништа.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА