Саопштења

Весић: Крађа је Ђиласов политички и животни мото

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 26.07.2019.

 

Горан Весић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Ко о чему Ђилас о крађи. Ја зато верујем да он заиста мисли да другачије не може да се ради у жувоту или у политици него да се краде. И зато верује да други раде оно што би он радио на њиховом месту. Јер крађа је Ђиласов политички и животни мото.

Не постоји у модерној Европи политичар који је више злоупотребљавао службени положај од Ђиласа. Да ли је у било којој земљи ЕУ могуће да будете министар или градоначелник и да истовремено будете власник приватне компаније која тргује рекламним секундама са телевизијама у власништву града чији сте градоначелник или државе чији сте службеник? А Ђилас је баш то радио! Да ли је могуће у било којој земљи ЕУ да пре ступања на државну функцију пријавите уштеђевину од 75.000 евра, а да по силаску са функције сами пријавите да имате само у некретнинама 25 милиона евра! А Ђилас је то радио! Да ли у било ком граду у Европској унији постоји градоначелник који отме објекат намењеној деци и изнајми га својој приватној фирми за емитовање ријалити програма? Ђилас је баш то радио. Да ли је у некој земљи ЕУ могуће пре избора променити изборни закон како би прошао само “владин кандидат”? Е управо је то урадио Тадић 2008. године када је променио директан избор градоначелника да би Ђилас на превару постао градоначелник Београда! Да ли је у било којој земљи ЕУ могуће да градоначелник било ког града буде власник таблоида који служи за нападе на политичке противнике? Управо је то Ђилас радио док је владао овом земљом. У којој земљи ЕУ је могуће да градоначелник зауставља ротације за штампу новина и уништава део тиража јер му се не свиђа текст? Или да шутне свог сарадника који се бави медијима јер је објављен по Ђиласу негативан текст о комарцима? Или у којој земљи ЕУ градоначелник може новинару на питање да одговори са “зини да ти кажем”? Е то је све радио Драган Ђилас!

И сада тај човек мисли да смо све заборавили и да се нико не сећа његове власти и бахаћења. Нисмо а нису ни бирачи. И ту је Ђиласов највећи проблем.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА