Вести

Јоксимовић: Будућност Србије одговорна, развојна, пристојна

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић оценила је да је величанствени, достојанствен по атмосфери и порукама које су послате, скуп у оквиру кампање Будућност Србије коју води председник Србије Александар Вучић показао да је Србија великог и несумњивог демократског капацитета праве европске државе. Скуп је показао да грађани Србије који подржавају политику председника Вучића на један зрео и озбиљан начин, одговорно схватају будућност.

Велика захвалност свим грађанима који су дошли из свих делова Србије који су показали снагу ненасиља, разума, разумевања околности и потребе за миром и стабилношћу. То је најбоља слика и порука свима нама да наставимо одговорно решено политику развоја и напретка, мира и сарадње, стрпљења и мудрости коју је промовисао и коју заступа председник Вучић и Влада Србије.

Посебна захвалност министру спољних послова Мађарске Петеру Сијарту који је својим доласком показао не само поштовање према нашој земљи и народу, него и потврдио колико смо одговорно радили на побољшању добросуседских односа.

 

 

 

Извор: Танјуг