Вести

Михајловић: Бојкот је симбол кукавичлука

Потпредседница владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић оценила је данас да опозиција показује кукавичлук јер жели бојкот избора и након што је влада позвала ОЕБС да прати изборни процес.

Михајловић јe рекла да је опозиција најављивала бојкот избора са образложењем да влада није звала ОЕБС, а да и сада, када је та организација саопштила да је добила позив од владе, "такозвана опозиција и даље жели бојкот".

"Имали смо разне коментаре како Србија није позвала ОЕБС и да ће зато доћи до бојкота, а онда када је ОЕБС јавио да је влада упутила позив да прати изборе, онда смо опет добили информацију да ће тзв. опозиција да бојкотује изборе.

Да будем потпуно отворена и врло кратка - људи хоће рад", истакла је Михајловић. Нагласила је да грађани Србије желе рад и резултате, као и да верује да исто желе и грађани свих других земаља у региону.

"Са друге стране, све што је бојкот мени изгледа као кукавичлук, али то је на страни опозиције...", додала је Михајловић.

Потпредседник владе и председник Радне групе за сарадњу са ОЕБС и Канцеларијом за демократске институције и људска права (ОДИХР) Небојша Стефановић упутио је у среду званичан позив Мисији ОДИХР да прати изборни процес у Србији.

 

Извор: Танјуг