Вести

Стефановић: Лидери Савеза за Србију више ни сами не знају шта желе

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да му је невероватно свакодневно пренемагање лидера Савеза за Србију, који, каже, више ни сами не знају шта желе.

"Тражили су дијалог, али су истовремено и одмах рекли да нема разговора са Александром Вучићем. Након тога им је понуђен дијалог у Народној скупштини, на месту које је једино логично за такву врсту разговора, и то са председницом Народне скупштине, али они неће ни то. Кажу да ни у парламенту немају о чему да разговарају", каже Стефановић.

Он подсећа и да су лидери СзС у претходном периоду свакодневно претили насиљем и огромним бројем људи који ће 13. априла да склоне власт и то силом, а не изборима, пошто они неће ни изборе.

"И сада видим да се Бошко Обрадовић поново вратио на реторику насиља, иако је још јуче по броју људи окупљених испред Народне скупштине могао да види, као и остатак Србије, скромне домете такве политике. Надам се само да и у нове кампање насиља, које опет најављују, неће увлачити грађане Србије, зато што је то кршење закона наше земље, а и срамота је да се у тим акцијама увек заклањају иза неког другог", навео је Стефановић.

 

 

 

Извор: Танјуг