Вести

Стефановић: Више од 120.000 људи долази у Београд на митинг

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да ће за сат, сат и по, бити познате прве прецизне процене о броју људи на митингу испред Дома Народне скупштине у Београду, у оквиру кампање "Будућност Србије", а да сигурно у Београд долази више од 120.000 људи.

"За сат, сат и по имаћемо прве процене са фотографијама колико људи је присутно у Београду", рекао је Стефановић и додао да се са сигурношћу може већ сада рећи да ће бити више од 120.000 људи и то не рачунајући људе из Београда који ће доћи.

Очекује, каже, огроман број људи, а одушевљен је атмосфером и расположењем грађана који су дошли да чују "шта је наша будућност, да јединственом покажемо колико хоћемо да се боримо за своју земљу".

Стефановић је рекао да је атмосфера мирна, али да је било неколико провокација, када су пар аутобуса изгредници покушавали да гађају различитим предметима.

Једном аутобусу су оштетили ветробранско стакло, рекао је Стефановић и апеловао на све да не примењују такве врсте насиља.

"То није начин да се заустављају они који долазе. Чујем да за сутра неки најављују контрамитинге у Београду, нека ради ко шта хоће, али видећете да оваква енергија не може да се победи, која хоће да подржи Вучића, боља радна места, запошљавања, више новца и све за шта се Србија бори и што успева да испуни", каже Стефановић.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк