VUČIĆ: NE INTERESUJE NAS DELIĆ
Politika, 02.03.2011
Svakome ko ode iz SNS-a želimo srećan put i to je moj jedini komentar, kaže Aleksandar Vučić, zamenik predsednika ove stranke, povodom odlaska Božidara Delića iz naprednjaka ponovo u radikale.
Delić je kazao da SNS nema program, odnosno da je program na engleskom?
Veoma sam ponosan na činjenicu što mogu da vam kažem da imate Internet, pa otiđite i vidite ko govori istinu. Ko god hoće da ide, mi ga nećemo držati, a mislimo da je u našoj stranci svaki član ponosan i zadovoljan što pripada ovoj porodici.
Tomislav Nikolić je rekao da je Delić otišao zato što nije dobio ono što je želeo, a da neće dobiti ni u SRS-u to što je tražio?
Uopšte me ne interesuje. Nas interesuje budućnost Srbije. Nećemo da ulazimo u ono što bi režimlije htele, da se panjkamo i opanjkavamo, to nije naš posao. Nikad to nismo radili, nećemo ni sada.
Mislite da njegov odlazak ni na koji način ne šteti SNS-u?
Imaćete uskoro istraživanje javnog mnjenja, pa ćete sve videti. Svako ko želi da ode slobodan je, svako ko želi da dođe – dobrodošao je.
Delić je rekao da u SNS-u mogu da napreduju samo kumovi, prijatelji i da odlučuju samo dva čoveka?
Ne morate da me pitate ono što bi drugi želeli da čuju, kad znam da vi dobro znate ko, gde i kako odlučuje i gde ima demokratije, a gde nema.