Саопштења

Наша политика је политика улагања у децу и младе

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ / 20.03.2022.

 

Данас су кандидати на листи „Александар Вучић-Заједно можемо све” Ана Брнабић, Синиша Мали и Марија Здравковић обишли новоизграђено дечије игралиште на Новом Београду.

Приликом обиласка игралишта и у разговору са грађанима навели су да су Србија и Београд  много просперитетнији, а у прилог томе говори и чињеница да је просечна плата у Београду 806 евра, а на Новом Београду 1.059 евра, то значи да је просечна плата на Новом Београду скочила чак 66,5% у последњe четири године.

Према речима Ане Брнабић суштина бављења политиком је да сваки дан урадите нешто за своју земљу и за свој народ.

Од највећих ствари, као што је брза пруга Београд-Нови Сад, до оних мањих као што је ово дечије игралиште, навела је Ана Брнабић.

Наша политика је политика улагања у децу и младе, они су будућност нашег Београда и будућност наше Србије, рекао је Синиша Мали.

Боримо се за бољу и лепшу будућност наше деце, боримо се за чистији и здравији Београд, боримо се заједно за лепшу и бољу Србију, јер заједно можемо све, закључио је Мали.

Поносна сам што сам овде у име листе „Александар Вучић-Заједно можемо све” и волела бих да сви препознамо колико је за Србију учињено и колико ће тек бити учињено за све грађане Београда и Србије, рекла је Марија Здравковић.

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка