Саопштења

Божић: Алексићу и Јеремићу Србија увек на последњем месту

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.06.2023.

 

Сандра Божић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Када каже да ће на другачији начин морати да се бори против власти, ако не пристане на уцене које недељама пласирају кријући се иза народа, да ли Алексић заправо мисли на оно чувено јурење напредњака по улицама или на поруку која је упућена вешањем председника Србије?

Много ће вам вешала требати за све оне пристојне људе који су презрели вашу политику коју све неспретније кријете иза личне похлепе окренуте ка стицању личне користи. У случају Алексића овакве претње више личе на личну борбу коју сам води у жељи да у странци постане калиф уместо досадашњег калифа Јеремића. Треба га и разумети, одавно није имао прилику да развија породични бизнис уз помоћ таста, а на рачун грађана Србије. Сигурно је ћуп пресушио, па су полако почеле несугласице око породичног блага које је све оскудније. Док с друге стране, газда Јеремић није више у прилици да дотира средства из иностранства кроз криминалне шеме.

Уместо што сваке недеље предлажу прстеновање по једне институције, могли би за почетак да предложе једну конкретну ствар која би користила грађанима Србије. То свакако није у њиховом фокусу, јер је циљ њиховог деловања елиминисање Александра Вучића из јавног живота и удобна фотеља из које ће моћи да камче све оно што смо заједно у претходних 10 година изградили. Њихова политика се никада није заснивала на позитивним стварима, већ се увек ишло против нечега - без обзира да ли је то добро или лоше по Србију. Јер им је Србија увек на последњем месту, далеко иза личних приоритета.

Иако је у школи био једва довољан, све чешће показује да је на испиту поверења народа већ неколико пута добио јединицу, коју тешко може да поправи, с обзиром да покушава да на власт дође путем улице и претњама, а не путем избора. Док се куне у скупштинску плату и дужност према народу, Алексић је заборавио дотације из криминалних шема Вука Јеремића и обавезе које има према страним менторима који га све чешће крунишу титулом “новог лидера опозиције”. На истим тим крилима ће одлетети на сметлиште историје, јер грађани Србије никада нису трпели чланколисце који су продавали веру за вечеру, а народ за мало власти и моћи.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА