Саопштења

Дабић: Синоћ смо видели јефтину представу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.06.2023.

 

Ђорђе Дабић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Ваљда није било довољно апсурдно што је главни говорник синоћ на лажном протесту против насиља био доказани насилник, па су се за сваки случај ту нашла и вешала за председника државе како би свима било јасно о чему се ради.

Најоштрије осуђујем претње по живот упућене председнику Вучићу и надам се да ће полиција пронаћи починиоце и свима послати поруку да не живимо у анархији већ у правној и цивилизованој држави.

Шта смо видели синоћ - јефтину представу у организацији превараната из бившег режима који сакривени иза глумаца и забављача вребају прилику да се преко улице дочепају прелазне владе и фотеља.

Све се своди на један једини захтев - дајте нам да дођемо на власт мимо изборне воље народа.

Пракса је свуда у свету да опозиција стално тражи изборе и прилику да се одмери са властима на демократски начин - осим у Србији где опозиција бежи од избора ко ђаво од крста.

Разочараћемо их - неће бити прелазних Влада којима управљају амбасадори, нема кршења изборне воље народа, Србија је рекла своје прошле године када је преко 2.200.000 људи дало своје поверење у првом кругу председнику Александру Вучићу и за нас су гласови тих људи светиња са којом нема коцкања.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА