Саопштења

Демократе себи дозвољавају све а осталим грађанима ништа

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 14.02.2015. (2)

 

Српска напредна странка поручује Демократској странци да би им боље било да, уместо што се панично баве рушењем угледа Србије, размисле добро како ће да врате, између осталог, три милиона евра Развојној банци Војводине, и да размисле, заједно са својим председником Пајтићем, шефом војвођанског режима, како да ураде бар једну позитивну ствар за грађане, након 16 година пљачке.

Кад већ демократе помињу стручност и знање, поручујемо им да су грађани сведоци колико су они били стручни, и шта су све знали, поготово када се погледају јавне финансије и дугови, које су оставили за собом. 

Српска напредна странка очекује одговор од  ДС-а, да нам свима недвосмислено кажу зашто начелника Генералштаба, који је изабран за време њихове власти, покушавају да представе као ратног злочинца? 

Позивамо демократе да објасне грађанима како је могуће да када председник Србије истиче да верује у презумпцију невиности то представља притисак на Тужилаштво, а када они, и њима слични, данима тврде да је Диковић крив, то није притисак на надлежне државне органе? 

Српска напредна странка истиче да нас не изненађују фрустрације демократа, јер осим говора мржње и зависти, нису у стању ништа друго да понуде Србији, а баве се  манипулацијом, и пљачком грађана, и данас, где год да су на власти. 

Наравно да демократе нису навикле да надлежни државни органи раде свој посао, и да сваки појединац, сме да изнесе свој став, јер они су навикли да живе у Србији у којој је само функционерима ДС-а, њиховим спонзорима – тајкунима, и разним криминалцима дозвољено све, а осталим грађанима дозволили и дали су једно велико ништа.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА