Саопштења

Ђурић: Грађани Србије знају ко су Тепић и Ђилас

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 11.06.2021.

 

Невена Ђурић

Народнa посланица

 

Професионални лажов и прелетач Мариника Тепић и њен текући газда Драган Ђилас живе у заблуди да се грађанима Србије може манипулисати. Људи овде знају ко је ко, њих не могу обманути ни прелетачица рекордерка, а ни доказани силеџија заогрнут туђим парама.

Невероватна је и сама помисао да нам о бризи за децу и о породици говори плаћеница једног Драгана Ђиласа, човека који је своју супругу Иву Ђилас и њеног оца пребио пред децом, нанео им повреде и упућивао најгоре могуће претње.

Ово је само још један покушај Ђиласове послушнице, у мору безуспешних и пропалих, да се заборави његов насилнички карактер. Да злочинца умили жртвама.

Одакле јој уопште идеја да то може да прође? Кад је тај препродавац и силеџија могао жену да туче пред својом децом, каква онда монструозна дела могу да очекују од њега туђа деца и грађани ове земље? То пита данас цела Србија.

И провидна је лаж њихова брига за било кога. Та "брига" се по мишљењу тајкуна своди на претње одрубљивањем главе које је упутио својој супрузи, а све због онога што је требало да плати. Значи, код Ђиласа се опет све своди само на новац. Познато је да је новац њихова једина искрена брига, а отимање истог од грађана Србије дисциплина у којој су били најуспешнији. Колико је могло бити урађено и за децу и за све родитеље у Србији, од новца који је складиштио жути тајкун по белом свету и тим новцем добро плаћао своју следбеницу за оне халуцинације о фарми кока у Моровићу? Мора да је то Мариники добро платио. Не може бити јефтино привиђање - кока у улози марихуане. Па не може то свако.

И шта нуде они туђој деци? Насилништво и дивљаштво су слика Србије коју они покушавају да наметну. Не заостају ни у промоцији мафије и криминалаца. Зато се са таквима и фотографишу, да личним примером покажу какву будућност желе нашој деци?

Грађани Србије им зато кажу да су их прочитали и да је њихово време давно прошло. Пристојни људи одлично знају ко ради, а ко само краде и лаже. Неће ни Маринику, ни Ђиласа, већ подршку народа данас има онај ко се свим силама труди да од ове земље направи пристојну и напредну државу. Александар Вучић зато предводи Србију, државу која гради будућност за сваку породицу и сву своју децу.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка