Саопштења

Ђурић: Имам част да спадам међу оне које редовно "хвали" портал господина 619

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 05.04.2021.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Дошле су до мене информације да имам част да спадам међу оне које редовно (у мом случају у привременом одсуству) "хвали" портал господина 619, који се обогатио за време док је вршио јавну функцију.

Његово име нећу да помињем, иако својим лажима о људима који се за Србију боре па и њиховим породицама, то заслужује свакодневно. Нећу да помињем само из пијетета према дужности представљања Србије коју тренутно свим снагама обављам.

Нека се не нада, међутим, да сам га заборавио. Правосудни органи имају 619 милиона разлога да испитају порекло његовог иметка, а ја ево прилику да јавно поновим понуду - Спреман сам да у сваком тренутку упоредим приходе, знање, биографију, и резултате у политичком деловању са господином 619, и верујем у суд народа Србије по овом питању.

Такође сам спреман да у сваком тренутку разменим све оно што сам приходовао за време обављања јавне функције са оним што је господин 619 приходовао за време обављања своје јавне функције.

Ако господин 619 то прихвати, спреман сам чак и да део договора буде одрицање од 99 одсто такве имовине у добротворне сврхе, нпр. за реновирање здравствених установа које су запуштене за време његове власти. Србија никада више неће бити плен господина 619. Народ Србије то неће дозволити.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА