Саопштења

Ђурић: Јеремић је кажњен улогом трајног политичког губитника

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 09.09.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Јеремић је кажњен улогом трајног политичког губитника због свега што је урадио на учвршћивању једнострано проглашене независности Косова и данас без икаквог основа оптужује друге за оно што је сам чинио.

И данас Јеремића у Приштини славе као хероја независног Косова, јер је он упутио Међународном суду правде питање након којег је уследила потврда легалности једнострано проглашеног отцепљења наше јужне покрајине.

Захваљујући Јеремићу Приштина данас има кеца у рукаву којег повлачи сваки пут када се у међународним форумима покрене питање косовске независности.

Његов учинак на месту министра спољних послова Србије била је поплава признања једнострано проглашене независности Косова, а наш учинак, захваљујући политици чији је креатор председник Александар Вучић, јесте двоцифрен број повучених признања.

Јеремићеви сулуди покушаји да злоупотреби питање Косова и Метохије како би оправдао своје антисистемско деловање и кампању за бојкот избора осуђени су на пропаст, јер је свима белодано јасно о чему је овде реч.

Јеремићеви позиви на бојкот избора имају једну једину сврху: да сакрију колико је политичка опција коју он предводи слаба и безначајна. Ко губи има право да се љути, али дурење није политички програм.

Ни средства из црних иностраних фондова ни Ђиласов тајкунски капитал не могу грађане Србије бацити у стање амнезије, јер штета коју су направили нашој земљи је толико колосална да ће и наши унуци њихова имена користити као синоним за политичку неодговорност и лоповлук.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА