Саопштења

Ђурић: Лажни елитисти, није ово више иста Србија

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 03.06.2023.

 

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Много је оних који последњих дана, попут југословенског глумца Николе Која, говоре о томе како их политика ни мало не интересује, али су зато увек у првим редовима - најбучнији на сам помен протеста који су искључиво политички.

И то је, више него довољно да свима буде јасно o каквом и коликом лицемерству је реч.

У Србији се баш захваљујући Александру Вучићу ништа не прикрива и пред грађане се излази са истином: увек и свуда!

Баш је то проблем организаторима редовних, насилних шетњи по Београду: што је свима кристално јасно да они само под велом бриге о држави и њеним грађанима желе да остваре своје личне интересе, да народ гурну у сукобе и насиље, а да се они фино склоне са стране, и посматрају како се други туку да би искључиво њима било боље!

Када би се ова другосрбијанска елита дочепала власти том истом народу, који данас на најодвратнији начин злоупотребљава, би огулила кожу са леђа - да не трепне!

Где су били сви када се пуцало на наше српчиће на Косову и Метохији, на Божић? Ћутали су сви када су Стефан Стојановић и Милош Стојковић рањени само зато што су Срби и зато што су носили Бадњак!

Рањени су српски дечаци, ни криви ни дужни, али су за ову лажну елиту они грађани трећег реда и нису вредни помена!

Данас, децу за коју се наводно боре - чак и не помињу! Помињу само Александара Вучића и све нишанске справе су усмерили ка њему!

Као трн у оку им је самостална, суверена и независна политика коју води Александар Вучић док се сви они заједно само утркују и надмећу ко ће се више и успешније додворити што Сарајеву, што Загребу! Мртва је трка ко се од ове лажне елите њима више снисходљиво улагује!

Е, па, лажни елитисти - није ово више иста Србија! Ова данашња се променила. Али не онако како ви спинујете, јер се промене и резултати виде голим оком. Не виде их и не признају само они који то не желе. Попут вас.

Већинска Србија се давно пробудила, има мало више од 10 година, када је рекла не свим рушитељима и лоповима. И данас, чврсто стоји при тој одлуци - решена да иде напред, у нове победе!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА