Саопштења

Ђурић: Мариника Тепић професионални лажов и прелетач

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 10.06.2021.

 

Невена Ђурић

Народна посланица

 

Мариника Тепић, професионални лажов и прелетач, тренутно упосленик Драгана Ђиласа, видела је ману и у томе што је данас у Јагодини, отворена још једна нова фабрика. Заправо је то оно што не одговара ни Мариники, а ни њеном шефу. То што су у прилици да гледају како Александар Вучић континуирано отвара нове фабрике, док су период у комe су они били на власти обележили катанци на улазним вратима фабрика и људи без посла. Не одговара им што су константно у прилици да виде једну нову, модернију и напреднију Србију, и што могу да упореде Србију данас са оним што су они радили и шта су нашој земљи направили. И сваки успех Србије је додатни пораз за њих и њихову безидејну политику, и додатни доказ њиховог јавашлука, њиховог немара, њиховог нереда, незнања и лоповлука, јер је било немогуће да они цветају и напредују, а да се Србија гаси и копни, и да то буде случајно.

Узгред, та иста Мариника нам константно говори о насиљу, а ипак све информације на ту тему може да добије управо од свог шефа, од монструма који је вршио насиље над својом трудном супругом и њеним родитељима, и све то пред децом.

Свима је већ одавно јасно да се овде ради о жени која и не зна шта говори. Она је наш народ оптужила за лажни геноцид у Сребреници, њој су се привиђали засади марихуане на фарми кока у Моровићу. Ни она, а ни Ђилас не презају ни од чега у својој намери да се поново докопају власти и наставе черупање Србије.

А то им грађани Србије неће дозволити, јер се њихово поверење не добија ни лажима, ни клеветама, ни претњама и уценама, а ни лажним сузама.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА