Саопштења

Ђурић: Напади на Вучића и Српску листу доказ су нервозе Раде Трајковић

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 01.09.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Сваки напад на председника Александра Вучића и Српску листу који долази од изнајмљених Срба, попут Раде Трајковић са Савског венца, доказује нервозу међу њиховим менторима због поверења које српски народ пружа политици председника Вучића.

Гомила гнусних лажи изречених од рент-а Раде у страним медијима нису само њене измишљотине, већ наручене лажи изговорене у интересу оних којима смета јачање Србије, њена изградња и уздизање из блата у који су нашу земљу бацили Рада и Радини партнери Ђилас, Јеремић и Тадић.

Без обзира на све њене гнусне лажи, Српска напредна странка наставиће да спроводи политику председника Вучића и бори се за српски народ на Косову и Метохији, исти онај народ који је Рада Трајковић оставила, како би у Београду уживала у плодовима своје криминалне владавине.

Када каже да опредељење Србије не треба да буде чланство у ЕУ већ чланство у НАТО, Рада Трајковић сама признаје ком јату јастребова припада и уз чију логистичку, финансијску и сваку другу помоћ гради своју каријеру клеветника и смутљивца.

Антируска хистерија, клевете о умешаности Србије у убиство Оливера Ивановића, примитивни персонални напади на председника Вучића, противљење решењима које би у питање довела целовитост територије самопроглашеног Косова, јесу оружје из арсенала милтантних евроатлантиста, и Рада Трајковић без икаквог уздржавања обелодaњује одакле црпи инспирацију и подршку.

Србија је неутрална и независна држава, и колико год то Ради Трајковић и њеним налогодавцима сметало, то ће и остати док год њени грађани не одлуче другачије.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА