Саопштења

Ђурић: Понош је један од симбола најцрње прошлости наше земље

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.06.2023.

 

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Осим што ће заувек остати упамћен као НАТО потрчко Здравко Понош може да се похвали и тиме што је сам себи довољан да би испао будала - увек и свуда!

Да се човек просто запита, док слуша овог понизног шегрта отуђених центара моћи, да ли може да верује сопственим ушима!

Пљунуо је на сопствену униформу, на сваког колегу који га се данас стиди, на сваки орден; дезертирао из родног Книна и свој народ оставио на милост и немилост крволоцима; уништио је нашу војску - кадровски и технички; овај лажов је говорио како ће Вучић одмах после избора 3. априла увести санкције Руској Федерацији, а онда лицемерно он захтевао исте - ни данас не губи време у својој жељи да се поново дочепа позиције са које би пустошио и уништавао!

Него, ових дана чак и звучи и изгледа као да је јео бунике: крајње конфузно и небулозно.

Тако то изгледа кад скупе стране службе купују јефтине људе!

Подлост коју је изговорио - да се школска година завршава раније да би се људи разишли са улице је превише чак и од овог мега лицемера! Овим је само потврдио да нема ни трунке људскости и саосећања са тешком трагедијом која се догодила и да на крајње одвратан начин злоупотребљава емоције људи! Брутална лаж је да протесте нису организовале политике партије! Протести су искључиво политички - то чак каже и вољена му Н1 телевизија. 

И нема краја лажима и будалаштинама које је изрекао. О истим се може писати и причати сатима. 

Једно је сигурно - он, али и сви остали који себе називају опозицијом беже од избора као ђаво од крста, инсистирајући на прелазној влади. 

Међутим - од тог посла нема ништа! Данас у Србији грађани доносе одлуке, и биће онако како они желе: нигде другде него на изборима где се види истинска воља грађана. 

Међутим, он је већ имао прилику да види вољу народа па је изгубио са разликом од 1,5 милиона гласова од Александра Вучића. 

За грађане Србије Понош је један од симбола најцрње прошлости наше земље и решени су - да се не враћају у канџе најгорима!

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА