Саопштења

Ђурић: Видели смо ко је ко заиста и шта нуди нама и нашој деци

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.06.2023.

 

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Јуче је цела Србија могла да види ко је ко заиста и шта нуди нама и нашој деци! Са једне стране имамо апсолутну мржњу од стране организатора јучерашњих насилних, политичких протеста према председнику државе, а са друге стране тог председника који све позива на јединство, слогу и заједништво у циљу даљег напретка наше Србије!

Потрудили су се политички лешинари да и делима потврде своју једину намеру - да се реше Вучића: претећи му вешањем. То је будућност коју су нам предвидели и нуде нам зликовци слепи од мржње: спремни да нам од државе направе руину, да народ гурну у хаос и сукобе и све нас трајно завију у црно! Искористили су страшну трагедију која је задесила Србију, и на 40. дан од исте: организовали циркус, пуштали балоне и узвикивали пароле против председника државе! Уз све то децу, за чију се будућност наводно боре, готово да нису ни поменули!

Рећи да је ово недопустиво - мало је!

Рећи да је брука и срамота - мало је!

Рећи да је ово за сваку осуду - и то је мало!

Међутим, када су вам претње вешањем, снајпер, позиви на убиство саставни део онога што називате "политиком" јасно је - да сте само безидејне кукавица и дивљаци жељни власти и још пара!

Од оваквих, неодговорних и неразумних, морамо Србију да сачувамо! И сачуваћемо је: радом и резултатима!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА