Саопштења

Ивковић: Обрадовић сеје нове старе лажи и небулозне конструкције

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.12.2019.

 

Биљана Поповић Ивковић

члан Председништва Српске напредне странке

 

У недостатку било какве политичке идеје и чињеница, Бошко Обрадовић, осим евидентних претњи и агресије која избија из његових ријалити наступа понедељком, сеје нове старе лажи и небулозне конструкције, увлачећи у своје прљаве игре неизоставно и чланове породица.

Јасно је да постоји само један циљ, а то је прикрити чињеницу да је његов газда Ђилас обављајући државне функције дошао до вртоглавих 619 милиона евра промета својих компанија, прихода од 105 милиона евра и некретнина вредних 25 милиона евра, што представља незапамћену појаву у политичкој историји Србије, а и много шире.

По сваку цену и не бирајући средства, треба сакрити чињеницу да Драган Ђилас није ушао као богат човек у политику, како је то упорно приповедао, већ је своје милијарде стекао док је био високи државни функционер.

Небојша Стефановић је дакако човек са највише, од стране опозиције, измишљених кумова у Србији, али зато Драган Ђилас има стварне кумове и блиске сараднике.

Један је годинама недоступан правосудним органима, а некада је био директор „Градске чистоће“, док је против другог Тужилаштво за организовани криминал подигло оптужницу због злоупотреба у реконструкцији Булевара краља Александра 2009. године којом је градски буџет оштећен за око шест милиона евра.

Штета што Бошко Обрадовић није био тако близак са Драганом Ђиласом у оно време када је уводио ријалити у Србију, сигурно би добио једну од кључних улога и толико жељену пажњу свих медија, с обзиром да су сви били под Ђиласовом контролом. Данас му остаје да се бори за своје место у новом формату Ђиласовог прљавог политичког ријалитија у народу познатом и као „Изговори што већу лаж“.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА