Саопштења

Јованов: Невероватна харанга се води против Александра Вучића

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 04.08.2019.

 

Миленко Јованов

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Невероватна је харанга која се води против Александра Вучића од тренутка када је доказао и показао целoкупној јавности у Србији како је жути картел прислушкивао своје политичке противнике.

Харангу је започео Борис Тадић, а наставља је Вук Јеремић, који је и сам недавно био актер афере, настале баш у време жуте власти. Јер, нити је Вучић био на власти, нити су у Србији недавно објављени разговори Вука Јеремића у којима се најодвратније смеје док прича како је „Србији ј... мајку“ и када је најдиректније договарао рушење државе у којој је живео! Или када су забележени његови разговори са тајкунима којима је, као и сваки искомплексирани јадник, препричавао своје „ловачке приче“ из московских хотела!

Волео би Јеремић да себи да на значају и каже како се неко и њиме бави, али то једноставно није истина. Прво, зато што наше службе не раде на начин као када је он био на власти, а друго, мала је Србија земља колики је Вук Јеремић лупеж, па ако се данас ико и бави њиме и његовим пословним партнерима, то су много већи и значајнији играчи од ових у Србији.

Страх који показују Тадић, Јеремић и остале главешине жутог картела показују да ми, грађани Србије, нисмо ни свесни шта су све они радили на штету ове државе, како су се бахатили и на шта су све били спремни...

Али су они и те како свесни и зато је њихов страх од откривања истине огроман.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА