Саопштења

Маловић: Свима је јасно ко је у име народа преузео руковођење протестима

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 03.06.2023.

 

Бранислав Маловић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Како су Шолакове "звезде" преузеле протесте и истакле кандидатуре за своју политичку будућност

После петог по реду протеста "Србија против насиља" свима је постало јасно ко је у име народа преузео руковођење протестима. Главне звезде Драгана Шолака данас су изашле на позорницу и најмање причајући о трагедији која нас је задесила недвосмислено су цело време слали политичке поруке.

Замислите скуп на коме Светлана Бојковић све са бисерима око врата позива млекаре да се придруже протесту који је посвећен борби против насиља. Једина поента њеног обраћања је била истицање кандидатуре за министра културе.

Иван Ивановић је више него јасно имао агенду везану за РЕМ топло препоручујући себе за неку позицију у некој тамо њиховој будућој влади.

Зоран Кесић се збиља потрудио бити комичан али није баш да је успео да засмеје окупљене пошто им је натписом на мајици "будале" послао јасну поруку шта мисли о људима испред себе.

Врхунац на овоме скупу је био говор Драгана Бјелогрлића који је спроводио насиље над старијим човеком ваљда показујући како је нормално да насилници држе моралне лекције грађанима.

Свима који су данас истакли своје кандидатуре желим пуно среће у њиховим политичким амбицијама само пре тога да нас победе на изборима. Пошто су толико способни капирамо да им то неће бити проблем и пристајемо на све услове избора па чак и да се нашим члановима забрани излазак на изборе пре 15 часова.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА