Саопштења

Николић: Све везано за Зеленовића су пљачке, лажи и глупости

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.06.2023.

 

Милица Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

 

Није Вучић лагао људе да нико на политичком протесту није обесио лутку са његовим ликом, није Вучић лагао да није био у школи “Владислав Рибникар” и да су слике фотомонтажа. Није Вучић, али јесте Зеленовић, за кога не може тачно да се утврди да ли је већа лоповчина или лажовчина. 

Није Вучић лагао грађане Србије да долази на политички протест због трагедија које су се десиле, а не због политичког поена. Није Вучић, али јесте Зеленовић, за кога не може тачно да се утврди да ли му је преча Виола фон Крамон или Душан Петровић.

Није Вучић лагао народ пре избора како Србија не треба да уведе санкције Русији, а дан посто су избори прошли, окренуо плочу. Није Вучић, али јесте Зеленовић, за кога не може тачно да се утврди да ли је горе прошао Шабац док је њиме управљао или Србија уколико би је он, како намерава, рушио.

Није се Вучић сликао поред заставе лажне државе, него Зеленовић. Није Вучић рекао да Србија треба да има морнарицу, него Зеленовић. Није Вучић, али јесте Зеленовић.

И не само да је све везано за тог човека лаж, него и пљачка, глупости и невероватна жеља да на власт дође без избора, како би Србију, по налогу страних центара моћи, потпуно срушио.

Вучић није лагао, пљачкао, позивао на насиље, вешање… Вучић је радио за нашу земљу и увек народу говорио истину, колико год га то коштало било каквог политичког поена. Вучић је чувао нашу земљу и свом снагом се борио за њу. Вучић је показао емпатију према жртвама великих трагедија и дао све од себе да се предузму мере како се овакве трагедије никада више не би поновиле. Зато што је Вучићу, за разлику од свих патолошких лажова из бившег режима, Србија и нас народ, увек, изнад свега.

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА