Саопштења

Николић: Вучић не да рушење Србије и зато им смета

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.06.2023.

 

Милица Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Када смо помислили да дно и бешчашће не може бити дубље и веће, од оних који су злоупотребили мртву децу и позвали на протест објављујући њихове слике, ипак нисмо све видели.

Јуче је на протесту, чији су организатори осведочени насилници, монструозном лутком са Вучићевим ликом, коју су обесили, уз претњу његовим вешањем, позвали на најмонструозније могуће насиље.

Удружени са страним центрима моћи, који успех Србије у буквалном смислу не могу да поднесу, показали су да их никакве трагедије не занимају, ни деца, већ искључиво долазак на власт, без воље народа, како би комотно могли да руше Србију. И знају они ко је Србији брана, знају они да Вучић не да рушење Србије и зато им смета.

А када протест организује, на њега позове и појави се, онај који је рекао да Вучићев брат и син "треба да заврше у шахту као Гадафи", затим онај који је рекао "ко потпише њега убише" и сви они који годинама цртају мету на чело и председнику Вучићу и његовој породици, онда је свима јасно да се такав скуп не може никако, лицемерно, назвати да је "против насиља".

И све то им мало, па дубоко потресени због трагедије, како сами кажу, за говорницу доведу комичаре и оног чије је пребијање Гаге Антонијевића, због истине о Јасеновцу, гледала цела Србија.

Осуђујем претње вешањем председнику Вучићу, као и све друге монструозности јуче приказане!

Свом снагом ћемо се борити против оних чији је једини задатак да се додворе и Загребу и Сарајеву, ударајући по својој земљи.

Александар Вучић је подигао ову земљу са колена на којима су је држали они који су је опљачкали и који су, и тада, ишли по региону да се извињавају и пљују по Србији, а данас вешају лутке са његовим ликом.

И никада та умишљена "елита" која себи даје за право да буде насилна, а којој сви часни људи представљају "стоку" и "говеда", неће зауставити развој Србије!

Развој који је Александар Вучић покренуо и Србију која, захваљујући њему, невероватном брзином иде напред!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА