Саопштења

Николић: Зеленовић у паници тражи спас у европарламентарцима

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 03.06.2023.

 

Ивана Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Небојша Зеленовић, који је супротно вољи грађана Шапца хтео да остане да седи у фотељи као градоначелник, помахнитао и у паници тражи спас у европарламентарцима. То је у његовом стилу. Кад год се плашио за своју функцију, трчао је у Стразбур, да се жали и пљује по својој држави, а онда је и молио да му помогну да остане на власти или да уђе у скупштину, јер после онолике пљачке у граду Шапцу, грађани су једва дочекали да му виде леђа.

Много је храбар овај кабадахија када преко тајкунских медија оспе паљбу на председника Александра Вучића, Владу Републике Србије, кука како нема дебате у Србији, а онда када оде у уживо емисију са политичким противницима - он после два минута побегне. Кукавица и побегуља. Данас, такође у истом стилу, путем тајкунских медија позива на протесте и наводи како је режим у паници. У паници су очигледно само они, који немају политику, којих није брига за Србију, који немају трунку стида, поштовања, емпатије - па злоупотребљавају трагедију и страдалу децу. Ову несрећу виде као шансу да дођу на власт. Најгоре од свега је што говори да су то захтеви грађана, а сву организацију, све захтеве су креирали они који мрзе председника Александра Вучића, само зато што га никада неће победити и који желе дестабилизацију Србије.

Да ли овај шабачки пропалитет мисли да народ у Србију жели оно за шта се он залаже - упадање у РТС тестером, увођење санкција Русији, цмиздрење код странаца, вређање патријарха и лоповлук?!

Ужасно је то што злоупотребљавају трагедију зарад јефтиних поена и супростављања власти. И види се да не могу ништа да разумеју, ни зашто су одређене мере уведене и зашто је донета одлука за крај школске године - јер себични и безосећајни Зеленовић и слични њему гледају само себе. Управо су протести које организују "изнедрили" оно најгоре са политичке сцене Србије. После овога, због чега ће ући у анале бешчашћа, преостаје да цмиздре и да моле да се још спусти цензус, јер пристојна и нормална Србија ће већ на наредним изборима показати где им је место.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА