Саопштења

Петковић: Јеремић нема ни трунке морала

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.06.2023.

 

др Петар Петковић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Главни вазал свих страних амбасада преко којих је покушавао да се докопа власти, Вук Јеремић у познатом слугијанском маниру напада председника Александра Вучића који се даноноћно бори за интересе српског народа на Косову и Метохији.

Јеремић, који је помогао да се на тацни испоручи такозвана независност Косова, који је помогао да се преговори о КиМ изместе из УН у ЕУ, коме је лично уживање на рачун грађана Србије било увек на првом месту, нема ни трунке морала ни кредибилитета да за своја непочинства оптужује Вучића.

Никада Александар Вучић неће признати једнострано проглашену независност Косова коју су за Јеремићевог вакта "успешно" издејстововали, нити ће се борити празним речима, већ интересе Срба на КиМ у овом осетљивом тренутку брани активном дипломатијом и одлучним корацима, уз приоритет очување мира, али ћемо знати да сачувамо свој народ ако неко пређе црвене линије.

Нема сумње да ће и за ове своје "услуге" Јеремић добити нове похвале из Приштине, док ће Вучића увек и једино подржавати српски народ.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА