Саопштења

Петковић: Мржња Раде Трајковић огледало је ње саме

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.01.2021.

 

Петар Петковић

члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Нема краја бешчашћу и мржњи коју српска опозиција свакога дана исказује према председнику Србије Александру Вучићу, а сада се на мети поново нашла и његова породица, отац и мајка који воде тешку битку са коронавирусом.

Само ум дубоко огрезао у патолошку мржњу може и помислити оно чиме се Рада Трајковић јавно хвали на Твитеру, а за шта немам дилеме да је осмишљено у глави њеног политичког ментора Драгана Ђиласа.

Једино је бизарно и помислити да би неко муку сопствене породице могао политички да злоупотреби, а још је тужније да такве идеје пласира Рада Трајковић која би као лекар морала да покаже висок ниво емпатије и разумевања за све оне који се боре са коронавирусом. Али њој и њеним политичким шефовима лакше је да на друштвеним мрежама шире над нечијом несрећом, него да учине нешто добро за свој народ и државу.

Јасно је да председнику Вучићу не могу да замере ни нове болнице ни ауто-путеве ни то што је Србија економски лидер у Европи, па по ко зна који пут покушавају да га гађају у једину слабу тачку - у његову породицу.

Из поштовања према породици Вучић и борби кроз коју пролазе, али и свим породицама које воде битку са коронавирусом, уздржаћу се да Ради Трајковић одговорим како заслужује.

Њена мржња, огледало је ње саме. Ми ћемо на то увек одговорити новим инвестицијама и још марљивијим радом.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА