Саопштења

Стефановић: Ђилас и његови мегафони пласирају лажи

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 20.05.2021.

 

Небојша Стефановић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Већ дуго слушам најневероватније лажи које о Александру Вучићу, Српској напредној странци и мени пласирају Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић и њихови разни Алексићи, Тепићке и слични мегафони.

Очигледно полазећи од чињенице да су се, док су вршили власт, бавили искључиво прљавим пословима, отимајући новац грађана Србије и обезбеђујући себи лагодан и луксузан живот, док је Србија постајала све сиромашнија, често желе да оно што су они сами радили припишу неком другом.

У медијима које контролишу свакодневно спекулишу и о односима унутар СНС-а и о мом односу са председником Вучићем, злонамерно пласирајући бројне измишљотине, како би скренули пажњу са разних офшор локација и милијарди које су прелили из Србије на своје рачуне.

Оно што се дешава у њиховим странкама, њихови међусобни односима, као и најмонструозније пљачкашке афера којима смо сви у Србији сведочили у време њихове власти, - они би желели да их се не сећамо. Али их се грађани Србије јако добро сећају, јер су то биле године у којима је Србија грцала у беди, а они постајали милионери.

У годинама у којима Србија коначно почиње да решава проблеме које су нам оставили иза себе, као и да постиже значајне економске успехе пре свега захваљујући политици оличеној у Александру Вучићу, могу само да кажем да ми је част што сам део тима који он предводи у борби за бољу Србију.

Истовремено, као неко ко је пријатељ Александра Вучића, нећу мирно гледати да о њему лажи износе најгори у Србији, а да не кажем истину и не учиним све што могу да му барем мало помогнем у ношењу тешког бремена.

Зато желим да поручим грађанима Србије да не постоје никакви прљави послови, о којима би неко говорио како то наведени лажови из опозиције очекују. Исто тако желим да поручим грађанима Србије да буду мирни и спокојни, јер сам потпуно сигуран да је Србија на челу са Александром Вучићем на добром путу и да су пред нама године у којима ће наша земља напредовати.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА