Саопштења

Стефановић: Обрадовић је део криминалне организације Ђиласа

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.12.2019.

 

Небојша Стефановић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Осим што је патолошки лажов, којем можете да видите да лаже чим отвори уста, Бошко Обрадовић је и део криминалне организације Драгана Ђиласа која је одговорна за вишемилионске пљачке РТС-а, „Телекома Србије“ и многих других предузећа у периоду од 2004. до 2012. године.

Да ли ће тужиоци и судије у истрагама успети да дођу до кључних носилаца корупције из тог времена или ће одговарати само њихови директори и извођачи нечасних радова попут Ђиласовог кума Александра Стаменковића, бившег директора „Градске чистоће“ који је кроз намештене тендере за подземне контејнере опљачкао Београђане, заиста не знам. Али грађани Србије знају ко је тада био на челу земље и ко је предводио пљачку.

Посебан нонсенс представља чињеница да у мору лажи Бошко Обрадовић и његов ментор Драган Ђилас више нису у стању ни да се определе да ли сам најближи сарадник Александра Вучића или водим рат против њега. Више пута сам рекао да је Вучићу потребно само да затражи моју оставку и да би је имао у најкраћем року, баш као што може и да ме смени.

Много пута сам поновио и да сам поносан што сам део тима који је умногоме поправио катастрофално стање које су нам оставили Ђилас, Јеремић, Обрадовић и њима слични.

Сада ми је и потпуно јасно да они Србију виде само очима које су гладне плена, сукоба око фотеља, жељне кланова, јер то је једини начин на који доживљавају бављење политиком и једина будућност какву би наменили Србији.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА