Саопштења

Стефановић: Политика СзС заснована једино на обрачуну са дамама

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 04.04.2019.

 

Небојша Стефановић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Нови напади лидера Савеза за Србију на жене представљају само још једну потврду да је њихова политика заснована једино на обрачуну са дамама. Данас су на мети биле жене запослене у Градској управи, које су спречиле покушај насилног упада у зграду Скупштине града Бошка Обрадовића и других протагониста политике Драгана Ђиласа и Вука Јеремића, али и новинарке телевизије Прва која је само радила свој посао.

Једино питање које остаје после нових срамних обрачуна, у којима су и две жене повређене, јесте ко ће бити следећа дама на којој ће показати своју „храброст“ и „џентлменство“.

Жао ми је жена које су нажалост морале да трпе насилнике попут Бошка Обрадовића и других представника Савеза за Србију, али им уједно исказујем огромно поштовање што су стале на пут насилницима и што нису дозволиле да победи тиранија мањине. Упркос претњама да ће их шамарати, стојички и достојанствено су поднеле све нападе и вређања.

Јасно је да Савез за Србију, и њихови лидери Ђилас, Јеремић и Обрадовић, грађанима нуде једино насиље, али као што сам више пута поновио, насиље никада није било нити ће бити дозвољено и нешто што је у Србији прихватљиво.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка