Саопштења

Томић: Бесомучна кампања лешинарења од стране опозиције

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.06.2023.

 

Зоран Томић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Наставља се бесомучна кампања лешинарења од стране прозападне опозиције. Ударају бесомучно са свих страна као да се утркују ко ће јачи ударац да зада председнику Александру Вучићу. Како време одмиче све је видљивије да је права мета заправо он. Брига Мирослава Алексића, Небојшу Зеленовића, Зорана Лутовца, Драгана Ђиласа, Павле Грбовић, Мариника Тепић и њихових перјаница лешинарске хоботнице за борбу народа на Косову и Метохију, да се унапреди стање у нашој земљи и брига њих за борбу против насиља у Србији. Ни једном речју се тог народа нису сетили нити да осуде насиље Аљбина Куртија над њима. Најбитније је да износе своје политичке захтеве, прихефтају их грађанима као њихове и да бесомучно нападају, у скупштини арлаучу и ометају слободу говора, да тиме скрнаве важну институцију наше земље. За њих је слобода говора кад они причају о теми коју год желе исказују своју мржњу према владајућој странци, министрима, премијерки, председнику Србије и тад сви треба да ћуте. Кад добијају одговоре и то аргументоване на њихове нападе, необориве доказе да је реч о још једној кампањи обојене револуције коју покушавају да спроведу у Србији уз поноћ Шолакових медија, тад се укључују као ометачи да спрече да се истина о њима чује. Све је то добро утренирао главни Локатор међу њима Срђан Миливојевић, који је сличне технике већ научио давне 1999. године. Од лешинара који отворено јуришају да комадају Србију, гори су само они који то притајено раде, као ови из лажног патриотског блока, јунака који своја херојства и одбрану Срба и Србије чине само твитер статусима.

Борба коју председник Александар Вучић води за Србију не престаје, у његовом наступу на СНН видели смо зашто је он заиста мудар државник, који јасно ставља до знања какав је став Србије, али не затвара могућности да Србију окриве за било које провокације и саплитања у процесу нормализације који се води. Доказао је да су Србији једини народ у Европи који доживљава такво насиље и тортуру од стране шиптарских терориста, да је то незапамћено, да Србија неће седети скрштених руку и ћутати. Такође Србија не бежи од разговора и за разлику од насилника из Приштине доказао је да Србији и те како јесте место међу Европским нацијама, што се за другу страну не може рећи.

Акција прикупљања нелегалног оружја даје резултате и данас видимо да је скоро 50000 комада оружја прикупљено, да се мења свест у нашем друштву и да грађани имају поверења у институције, јер их оне слушају. Поред Александра Вучића поносимо се и радом министра Гашића који предано ради да би грађани били безбедни. Пример је човека који се лавовски бори за интересе наше државе и данас кад је безбедносна ситуација наших грађана на Косову и Метохији угрожена, кад се суочавамо са бројним изазовима по безбедност свих грађана он ради, али и трпи ударце од оних нерадника који очигледно желе да Србија поклекне, којима је више у интересу да други не успе, да би ликовали па и по цену да наше земље више нема. Таквом олошу и шљаму нећемо дозволити да нам Србију уништава, нећемо дозволити да нам дирају људе који се предано боре за интересе наших грађана зато могу само да кажем тим лешинарима да им не дамо Братислава Гашића ни Александра Вучића. Не дамо им власт без избора, јер уличарска политика у Србији неће победити, а они кукавице боље да престану са лажима о изборима и да се крију иза прелазне владе. Неће је добити, јер ми вољу грађана поштујемо и увек смо спремни да поднесемо рачун том истом народу и да на изборима измеримо снаге наше политике развоја и јачања Србије у односу на лешинарску политику тајкунске, мрзитељске и фолирантске опозиције. Неће ваљда рећи да су претходни избори били поштени, а нови да неће бити? Вероватно су за њих поштени само они где су они унапред познати победници. Народ се пита и нико други!

 

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА