Саопштења

Томић: Настављен циркуски караван Ђиласа по Србији који предводи мегафон Тепић

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 11.06.2021.

 

Зоран Томић

Народни посланик

 

Данас је настављен циркуски караван Драгана Ђиласа по Србији, који предводи његов мегафон на жетон Мариника Тепић. На ред је дошао Параћин, место у ком су све до недавно жути лопови и тајкуни харали, сејали недела због којих по сопственом признању носе етикету „жути лопови“. Што су могли уништили су у Параћину, а сада се враћају на место злочина да убеде грађане да су их мало пљачкали и недовољно крали, и да својим "планом за дан после" треба да наставе пљачку уз благослов самог народа. Очигледно да су им силни покрадени еври и долар ушли у уши, па слабо чују глас народа који им је за сва времена рекао да их не жели. Народ неће жуте лопове, тајкуне, дилере дроге, кокошаре који халуцинирају наглас. Народ жели раднике, борце и патриоте у правом смислу те речи, који ће се борити за будућност ове земље и њене деце кроз пројекте, развој економије, здравства и инфраструктуре.

Фасцинантно је како Мариника има образа да говори о неким људским и грађанским правима, заштити породице. Прва је она та која је права људи угрозила, тражећи од својих дилера да се новинари који јој не одговарају на најбруталнији начин протерају из Панчева. О насиљу над женама и породицом је све могла да научи на примеру свог газде Ђиласа, који је тукао бившу супругу и њеног оца и то пред децом. Њој је узор и спонзор насилник који је претио својој бившој жени да ће јој одрубити главу, а све како би избегао да плаћа алиментацију. Ето, није се довољно накрао народних пара па нема одакле да то плаћа? Даје себи за право да прети и пребија, због пара?

Ђиласов "план за дан после" је свима јасан. Залаже се за реваншизам по систему ниси с нама - нема те, за насиље, паљење институција, наставак пљачкања народа, враћање криминалаца у врх власти, приватизацију државе и претварање Србије у тајкунску прћију. И добро су друштво за то окупили. Сви функционери ове купљене Ђиласове странке су или упошљеници у једној од фирми које поседује Драган Ђилас, или су окорели криминалци и дилери дроге, јер ваљда такви треба да буду узор деци. Неће моћи. Фолиранти, криминалци, тајкуни и лопурде неће проћи, ни у Параћину, нити у било ком другом месту ове земље коју су једном већ упропастили. Нека пробају у Швајцарској, тамо их можда не знају.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка