Саопштења

Весић: Бахати фашиста Обрадовић служи да прети новинарима

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 25.09.2019.

 

Горан Весић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Научили смо већ да фашиста Бошко Обрадовић прети Александру Вучићу, његовој породици и сарадницима. Данас је Обрадовић проширио репертоар претњи на Драгана Вучићевића и друге слободне и независне медије.

Мене такво понашање не чуди јер када неко може да упада са моторном тестером у РТС и прети новинарима може да помисли да може и да хапси новинаре. У Ђиласовом и Шолаковом политичком Дизниленду за смењивање Вучића овај бахати фашиста служи управо да прети новинарима који не раде како Ђилас и Шолак мисле да треба. Ускоро ће почети да прети и убиствима јер су му шефови мало нервозни.

Али није фашиста Обрадовић једини у Ђилас - Шолак коалицији који је насилник. Његов шеф Драган Ђилас вређа полицајце на улици, прети им отказима, напада студенте на улици који покушају нешто да га питају...

Тако ова насилничка коалиција губитника појачана медијским милионером Шолаком планира да преузме власт у Србији на силу, уз насиље и претње. У томе им сметају сви. Од новинара који нису под њиховом контролом, до оних који питају откуд СББ монопол на тржишту па до грађана који не желе да гласају за њих.

И све знају Ђилас, Шолак и Обрадовић - и кога ће да ухапсе, и кога ће да пребију, само не знају како ће да изађу на изборе где се једино осваја власт. А за те изборе немају ни програм, ни гласаче. Зато беже од избора као ђаво од крста и живе у својој виртуелној стварности.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА