Вести

Божић: Српска напредна странка осећа одговорност према грађанима

Друга фаза међустраначког дијалога, под покровитељством Скупштине Србије и уз посредство европарламентараца, почела је у Палати Србије. Тема дводневних разговора биће и медији.

Европарламентарци су уочи посете Београда рекли да не долазе са коначним решењима, већ да буду објективни медијатори.

Члан Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић рекла је да није ово једини дијалог, постоји и дијалог који се води под покровитељством Народне скупштине Републике Србије али без учешћа  странаца на коме учествује и председник Александар Вучић.

"Дијалог се води на два колосека који ће сасвим сигурно довести до одређених помака када говоримо о изборним условима", истиче Божић.

"Захтеви за изменама морају бити реални, али вас подсећам да су те услове донели они који сада над њима кукају", рекла је Божић.

"Српска напредна странка је странка која је највише допринела побољшању услова изборног законодавства у историји парламентаризма. Простора за напредак увек има, и одговорност за њихово константно унапређивање дугујемо, као одговорна власт, грађанима. Српска напредна странка  је увек спремна на дијалог, ми смо то доказали унапредивши изборне услове и пред последње одржане изборе", рекла је Божић.

 

 

 

Извор: Курир