Вести

Делегација УСАИД у посети Српској напредној странци

Мајк Хенинг и Јелена Аврамовић из организације УСАИД, као и Дејвид Деренбек и Кејт Волчек из Амбасаде САД у Србији посетили су седиште Српске напредне странке и разговарали са Миленком Јовановим, потпредседником Главног одбора СНС, и Владимиром Орлићем, чланом Председништва СНС, и изразили спремност за сарадњу са Српском напредном странком у области едукације и промовисања ресорних политика.

Разговарано је о подршци одборничким и посланичким клубовима Српске напредне странке, као и о усавршавању политичких вештина функционера странке, младих страначких активиста и уопште о програмима политичке едукације чланова СНС.

Гости су изразили подршку европским интеграцијама Србије и реформским процесима који се са великим успехом реализују у нашој земљи. У срдачној атмосфери отвореног дијалога и размене мишљења о сложености интеграционих процеса, саговорници су заједнички закључили да је уважавање постигнутих добрих резултата у Републици Србији, достизање високих стандарда, успеха реформи и енергичног рада на проналажењу трајних компромиса који предузима Београд, исправан приступ у евалуацији постигнутог у процесу европских интеграција Србије.