Вести

Ђорђевић: Огољена борба за власт ради "черупања" Србије

Члан председништва Српске напредне странке и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић оценио је да опозиција и њен члан Драган Ђилас показују огољену борбу за власт са циљем да наставе "черупање" Србије.

Ђорђевић је навео како је бивши градоначелник Београда на том месту дошао до енормног богатства стеченог радом под својим нимало духовитим слоганом: "Ја сам човек бизниса на привременом раду у политици“.

"А цифра од које се заврти у глави, а која се помиње је ни мање ни више него 619.000.000 евра! Сада слободно закључујемо да су његове вештине биле изузетне када је успео да заради оно што је обичном човеку незамисливо“, рекао је Ђорђевић.

Како је Ђорђевић истакао, ово је само један од сликовитих примера како Драган Ђилас замишља „Бољи живот“.

„Одлично је било само њему. Лицемерје овог тајкуна, његове перфидне игре моћи и бизниса које су му донеле милионско богатство остаће уписане у аналима српске политичке сцене”, сматра Ђорђевић и додаје да ће он и даље покушавати да се представи као главни човек политичке стабилности, економског напретка, и свеопштег благостања, заборављајући да је иза себе оставио дугове Града Београда, најскупљи изграђени мост...

“Као последицу његовог бахаћења имамо масовни одлазак младих, пропадање државе и бројне друге рецидиве прошлости које су Српска напредна странка и Александар Вучић морали да решавају и чисте годинама“, истакао је Ђорђевић.

Ђорђевић је закључио да за разлику од времена крађа и лажи, данас владајућа странка, Влада Републике Србије и председник лично раде у интересу грађана и остваривању најбољих услова за живот и рад.

„Програм Србија 20-25 дефинише циљеве рада ове Владе, а они су усмерени у бољи живот наше нације. Тежићемо остварењу свих циљева и нико нас неће зауставити у томе, а поготову неће Драган Ђилас“, поручио је Ђорђевић.

 

 

 

Извор: Танјуг