Вести

Ђукановић: Алексић се правдао за податке којима обмањује јавност

Адвокат и члан председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић објавио је данас на Твитеру да је Мирослав Алексић из Народне странке њему и његовом клијенту-брату председника Србије Андреју Вучићу у суду прилазио и правдао се, наводећи да они сигурно знају ко му је дао податке којима обмањује јавност.

"На суђењу у парници (по приватној тужби Андреја Вучића против Алексића за изношење неистина у вези са случајем ''Јовањица'') био си мањи од маковог зрна. Прилазио си нам да се правдаш како немаш ништа лично против Андреја Вучића и да нам је јасно ко ти је дао ''податке'' са којима обмањујеш јавност", навео је Ђукановић одговарајући на Алексићеву претходну објаву.

Ђукановић је додао да је њима јасно да је Алексић "навучен" и да сад нема куд, осим да настави још дубље да улази у лаж.

"Стисли су те Мики. Него Мики све ћеш морати лепо да кажеш као сведок у кривичном поступку за Јовањицу (који се води против Предрага Kолувије и других оптужених пред Специјалинм судом), а верујем и да ћеш ускоро и на оптуженичку клупу", написао је Ђукановић.

Ђукановић сматра да Алексић треба да научи да, како каже, није лепо лагати и да на лажима не може да се гради политичка каријера, посебно не - ако је пристао "да другима на правди Бога уништава животе".

"Kо другоме јаму копа сам у њу упада", поручио му је Ђукановић.

 

 

 

Извор: Танјуг