Вести

Ђукановић: Не треба да се делимо, време је да се сабирамо

Српска напредна странка обележила је страначку славу, Свету Петку, а домаћин славе, члан Председништва Српске напредне странке и посланик Владимир Ђукановић позвао је на саборност у тешким временима, уместо на поделе и сукобе.

Обележавању Свете Петке у просторијама напредњака присуствовао је и председник Српске напредне странке и Републике Србије Александар Вучић, који је страначким колегама и свима окупљенима честитао славу, најављујући да ће обићи и неке општинске одборе странке, како би им честитао данашњи дан.

После обреда сечења славског колача, гостима се обратио домаћин славе.

Ђукановић је нагласио да је Српска напредна странка једна јединствена породица у коју су сви добродошли, без обзира на разлике које постоје и које би требало да се превазиђу, те да сви заједно треба да раде у интересу Србије и грађана.

"Желимо да покажемо нашем народу да нам је јединство најважније у овим тешким временима која долазе. Иду нам тешка времена и немојмо да се делимо, време је да се сабирамо", рекао је Ђукановић.

Ђукановић је додао да Српска напредна странка баштини традиционалне вредности и да ће се увек залагати за очување породице, али да је, са друге стране и модерна странка која иде у корак са временом, јер жели да буде део света.

Истакао је да је потребно јединство српског народа и отаџбине у тешким временима и да је очување породице једна од најважнијих вредности.

 

 

Извор: Танјуг