Вести

Ђурић: Ђилас не бира средства за остваривање својих политичких циљева

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странкe Марко Ђурић осудио је најновији напад на Данила Вучића, сина председника Александра Вучића, и оценио да такви напади показују да поједини не бирају средства за остваривање својих политичких циљева.

"Нови напад на породицу Александра Вучића, изведен преко портала КРИК, тужно је сведочанство о лицемерју и монструозности оних који не бирају средства за остваривање својих политичких циљева, увлачећи у своје прљаве псеудоновинарске конструкте сина председника Србије", навео је Ђурић.

Поручио је да пред нападима на сина и породицу председника Александра Вучића неће покушати да сакрију своје лицемерје ни они који су ронили крокодилске сузе над Ђиласовом судбином.

"Бранитељи права деце који су тронути скочили у одбрану Ђиласове породице, иако његову породицу нико није ни клеветао, нити јој је претио или је апострофирао на било који начин, остаће неми пред овом срамотом, јер Вучићева деца ваљда у њиховим очима нису деца и немају право да буду поштеђена прљавштине политике коју оличава управо Ђилас", наводи Ђурић.

Како је рекао, свима је данас јасно да овај прљави тајкунско-шпијунски пропагандни рат за циљ има срозавање демократије у Србији, обезвређивање демократске воље грађана и стварање нестабилности у земљи.

 

 

 

Извор: Танјуг