Вести

Гашић обишао реновиран објекат Полицијске станице Владичин Хан

Приликом обиласка потпуно обновљене Полицијске станице у Владичином Хану, министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Братислав Гашић указао је да је реконструкцијом овог полицијског објекта испуњено обећање дато приликом последње посете председника Републике Србије Александра Вучића овој општини, као и Врању и Бујановцу. 

"Обећали смо да ће полицијске станице у Владичином Хану и Бујановцу, и делимично у Врању, бити преуређене, сређене и достојне припадника Министарства унутрашњих послова и достојне свих грађана ових општина", нагласио је министар Гашић.

"Следеће наше виђање биће највероватније крајем септембра, када ће Владичин Хан добити нову ватрогасну јединицу. Такође, Босилеград добија нову ватрогасну станицу, а Трговиште нову полицијску станицу", рекао је министар Гашић и захвалио општини Владичин Хан на заједничком раду да полицијска станица буде модерна и уређена, пре свега, због грађана ове општине. 

Горан Младеновић, председник општине Владичин Хан, рекао је да инфраструктура, уређени објекти, као што је полицијска станица у том месту, говоре о уређености читаве државе, система и друштвене заједнице. 

"Ово је, иначе, симбол државе Србије на територији општине Владичин Хан. Захваљујемо се привредницима који су помогли у реконструкцији крова. Највећу захвалност дугујемо МУП-у на челу са министром Гашићем због огромних издвојених средстава и радова који су обављени у рекордно кратком року", нагласио је Младеновић и додао да је општина допринела грађевинским дозволама за комплетну реконструкцију и адаптацију, као и да су из буџета локалне самоуправе одвојена финансијска средства за уређење појединих просторија.

 

 

 

Извор: Танјуг