Вести

Гојковић: Јеремић нуди само политиканске перформансе

Својим данашњим провокацијама, претњама и увредама упућеним председнику Републике Србије Александру Вучићу, и то испред зграде Председништва, лидер Народне странке Вук Јеремић је још једном показао да, уместо озбиљних аргумената и политике грађанима Србије, нуди само политиканске перформансе, изјавила је чланица Председништва Српске напредне странке Маја Гојковић.

"Јеремић који је грађанима Србије остао упамћен по низу лоших потеза у време док је био министар спољних послова, којима је нанео штету интересима Србије, сада је отишао корак даље и показао да је спреман да за мало медијске пажње изазива инциденте и на делу покаже како замишља дијалог", наводи Гојковић.

Према њеним речима, тај игроказ, међутим, није успео управо захваљајући мудрим и храбрим потезима председника Вучића, који је и овом приликом показао да частан и поштен човек сме да изађе пред свакога, чиме је осујетио Јеремићеве намере.

"Уверена сам да грађани Србије немају симпатије за насилничко понашање и да много више цене политику која има визију и доноси резултате", истакла је Гојковић.

 

 

 

Извор: Танјуг