Вести

Гојковић: Када мржња надвлада разум онда стижу увреде на рачун деце политичара

Председница Скупштине Маја Гојковић рекла je да када мржња надвлада разум онда се дешавају ситуације да стижу увреде на рачун деце политичара, у овом случају председника Републике, и да то постаје уoбичајено.

"Још је горе што је један део друштва наставио да ћути, није смогао снаге да осуди оно што се догодило ћерки председника државе", рекла је Гојковић, која је констатовала да је особа која је упутила претње, користила монструозан речник.

Како је рекла, ово је рат између нормалне, здраворазумске Србије са монструмима, додајући да Министарство унутрашњих послова, безбедносне организације, агенције и правосуђе морају да пронађу ко стоји иза те поруке.

"Морамо као парламент да нађемо одговор како да се супроставимо ономе што се дешава из дана у дан. Политичка борба до сад није била малтретирање деце", рекла је Гојковић и додала да је у међувремену стигла још једна порука од истог твитераша на рачун председника да му се "затре семе и племе".

Вучић сваки дан говори да је спреман на све то, јер је председник државе, али најежила сам се да неко сматра да је то нормална комуникација са њим, рекла је Гојковић.

 

 

Извор: Танјуг/РТС 2