Вести

Јовичић: Стефановић би да оспори Моравски коридор

Члан Председништва СНС Александар Јовичић изјавио је данас да би заменик председника ССП Борко Стефановић да оспори ауто-пут, Моравски коридор, који ће повезати све остале деонице ауто-путева у Србији, бити најмодернији на Балкану и завршен за четири године.

Реагујући на Стефановићев захтев за достављање информација од јавног значаја о финансирању Моравског коридора, Јовичић је рекао да је та његова јавно изречена сумња, која ће, каже, сутра бити оптужба, "лицемерје и безобразлук".

"Не занима Стефановића и Ђиласа ко гради и колико кошта изградња Моравског коридора, њих боли што знају да ће и овај ауто-пут бити завршен у року, као и Милош Велики и Коридор 10, који су они обећавали 15 година, плаћали сами себи или кумовима и ортацима милионске пројекте које никада ни на папиру нисмо видели", навео је Јовичић.

Поручио је лидерима ССП да у време када су били на власти нису изградили ни метар ауто-пута, док је реконструкција Булевара краља Александра грађане Београда коштала као "ауто-пут са шест трака".

"Јасно ми је да Стефановићу и Ђиласу недостаје то време када су господарили Србијом и пустошили државни буџет, али време је да се помире са тим да је то заувек прошло време", навео је Јовичић.

Истакао је да је председник Александар Вучић трасирао пут дигиталних саобраћајница, брзих пруга, великих инвестиција и нових радних места и додао да је то пут који су грађани Србије изабрали.

 

Извор: Танјуг