Вести

Kубуровић: Србија више никада не сме бити земља тајкуна и криминалаца

Чланица Председништва Српске напредне странке и министарка правде Нела Kубуровић поздравила је реакцију тужилаштва и иницијативу да преиспита да ли постоје елементи кривичног дела у твиту Весне Пешић, који сматра скандалозним.

“Позивање на убиство председника било које државе, а поготову у оној у којој пре нешто више од 15 година убијен премијер, и то у тренутку када су управо политички истомишљеници Весне Пешић били на власти, говори само да грађани на предстојећим изборима бирају између Србије у којој се насиље, криминал и вешала на улици не толеришу, Србије која гради путеве и отвара нова радна места - и Србије у којој се упиру цеви снајпера на легитимно изабраног представника народа, изазива неред и хаос на улицама, и не поштује воља грађана”, рекла је Kубуровићева.

Кубуровић је нагласила да Србија више никада не сме бити земља тајкуна и криминалаца у којој се пиштољима и моткама заводи ред на улици.

Истакла је да су управо тако радили и даље раде присталице Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића “с Весном Пешић као маскотом на челу параде”.

"Демократска држава у којој се поштују права и слободе сваког грађанина, у којој се једнако кажњавају сви који су се о закон огрешили, перспектива за бољу будућност јесте Србија коју грађани желе. То је Србија у којој нема места за насилнике, силеџије, говор мржње и позивање на убиство било кога”, поручила је Нела Kубуровић.

 

 

 

Извор: Танјуг