Вести

Лончар: Мариника Тепић je стручњак "опште праксе", портпарол тајкуна

Министар здравља и члан Председништва Српске напредне странке Златибор Лончар изјавио је да је Мариника Тепић позната као најнеуспешнији покрајински секретар за омладину и спорт и да је остала упамћена и као руководилац чији је најзначајнији резултат оптужба најближих сарадника за мобинг и за финансијске малверзације.

Тепић је, рекао је Лончар, данас озбиљно напредовала "у служби", а знање и искуство које је стицала напуштајући претходне сараднике и странке, након изборних неуспеха, ставила у службу новог "господара, медијског тајкуна".

Лончар тврди да Тепић у служби тог "тајкунског интереса", данас пресреће људе, упада у фабричке кругове и службене просторије предузећа, представљајући се као стручњак опште праксе, а притом износи неистине и злурадости.

Лончар наводи да грађани добро знају све квалитете Тепић, и да јој зато не указују поверење.

"Знају да је то личност без морала, кредибилитета и интегритета. Личност која се представља као стручњак опште праксе, а у ствари је портпарол тајкуна и страних служби, чије лажне вести и фејк информације користи у циљу назадовање Србије", оценио је Лончар.

Лончар додаје да ће без обзира на труд Тепић, Србија наставити интензивно да напредује у свим пољима, а нарочито у здравству.

"Интерес тајкуна, страних служби и њихових портпарола у Србији никада неће бити испред интереса грађана", навео је Лончар.

 

 

 

Извор: Танјуг