Вести

Марковић: Најбестиднији у СзС је Бошко Обрадовић

Народни посланик, посланичке групе Српске напредне странке Александар Марковић рекао је да Савез за Србију сваки дан лепљењем налепница показује сву безидејност и недостатак политичког програма. Оценио је да је "најбестиднији" међу њима Бошко Обрадовић налепницу залепио чак у холу парламента, те додао да му није јасно зашто обезбеђење није реаговало.

Марковић је рекао да је чак и Горан Јешић из ДС Обрадовићево дело прокоментарисао негативно: "Како да испаднеш идиот, морон и глупан. Упутство са пратећим текстом у три слике". На тим сликама које је поделио Јешић, рекао је Марковић, налази се Бошко Обрадовић у акцији лепљења налепница.

Марковић се осврнуо на наводе да је Бранислав Трифуновић у Народном позоришту у Лесковцу током извођења представе "Пад" поцепао заставу Србије. Марковић је Трифуновића назвао "сподобом" која цепа српску заставу, па то после правда уметничком слободом.

"Како га није срамота? Колико је предака наших погинуло за ту заставу", упитао је Марковић.

Марковић је показао фотографију председника општине Стари Град Марка Бастаћа на којој, наводно, пуши марихуану. Марковић је рекао и да га забрињава нарастајућа агресија у српском друштву.

 

 

Извор: Танјуг/РТС