Вести

Михајловић: Ђилас нуди само празна обећања

Чланица Председништва Српске напредне странке проф. др Зорана Михајловић, рекла је да је план нове владе да настави да развија Србију, а да напади који долазе од опозиције говоре да они нису спремни да преузму одговорност, већ уместо програма нуде демагогију и празна обећања.

"Развој долази кроз пројекте, инвестиције, унапређење пословања - све што је претходна влада радила, а што ће наставити и нова - а не кроз празна обећања и нападе на нове ауто-путеве и развојне пројекте, како то раде председник Странке слободе и правде Драган Ђилас и његови партнери. Али, грађани то препознају и зато ова Влада има подршку грађана Србије, и грађанима и одговара за свој рад", наводи Михајловић.

"Кад Ђилас већ жели да говори о грађевинској индустрији, онда би било у реду и да зна где је грађевинарство данас, а где је било у време његове власти. Данас је грађевинарство главни покретач привредног раста, удео грађевинарства у БДП-у у 2019. био је близу шест одсто, док је 2014. био 3,2 одсто, а у Србији данас има више од 67.000 активних градилишта, а 2014. их је било 1.500", рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг