Вести

Николић: Обећавам Тадићу сву заштиту

Рука пријатељства
Николић је истакао да је Тадићу обећао заштиту одмах након што је изабран за председника, те да се његов став око питања безбедности Бориса Тадића није променио.
- Побогу, како да не заштитим Тадића. Другачије није ни могуће - рекао је Николић

И у кабинету председника Србије наводе да је Николић већ поручио Тадићу да му није непријатељ и да му нуди руку пријатељства.
- Председник Николић је саопштио Тадићу да желе да разговарају о важним државним питањима, те да створе консензус око Косова - истичу у кабинету шефа државе.
- Председник Николић је својим порукама свима јасно ставио до знања да они који су се борили против криминала неће остати незаштићени после промене власти - кажу на Андрићевом венцу, и додају да је управо из Председништва Србије први пут након мајских избора јавно упозорено на опасност која прети Тадићу.

Против селидбе
- Због тога је Николић рекао да не жели да се Тадић исели из резиденције која му је додељена на коришћење док је био председник државе - закључили су у кабинету председника Србије, осврнувши се на сазнања Пресса да је одбегли нарко-бос Дарко Шарић планирао Тадићеву, као и ликвидацију чланова државног тима за борбу против криминала, уз награду од 10 милиона евра.